Nieuws

18 mei 2015

Trijntje kiest definitief voor broekpak

Trijntje heeft haar keuze voor haar outfit gemaakt. Na meerdere outfits uitgeprobeerd te hebben in de repetities, heeft Trijntje Oosterhuis de keuze laten vallen op het broekpak!

Lees meer
18 mei 2015

Vlekkeloze derde repetitie Trijntje

Maandagmiddag heeft Trijntje haar derde repetitie in een volle Wiener Stadthalle afgerond. Dit keer had ze slechts eenmaal de tijd om haar lied te zingen, dit verliep geheel vlekkeloos. Bekijk de eerste beelden hier!

Lees meer
18 mei 2015

Andere outfit voor Trijntje

Trijntje heeft bij de repetitie vandaag geen jurk, maar een broekpak aan.

Lees meer
18 mei 2015

De spanning stijgt...

Vanmiddag en vanavond staan er twee generale repetities gepland, waarvan één door de internationale vakjury’s wordt beoordeeld. Vanavond wordt dus al 50% van de eindscore van de halve finale bepaald! Daarnaast zullen we vandaag ook weten wat Trijntje aantrekt tijdens haar optreden dinsdagavond...

Lees meer
18 mei 2015

Vanavond een nieuwe aflevering van 60 Jaar Songfestival

Vanavond in 60 Jaar Songfestival speciale aandacht voor de jaren 1990-1993 van het Eurovisie Songfestival. Bekende Nederlanders blikken onder andere terug op de optredens van Barbara Dex en Willeke Alberti.

Lees meer
17 mei 2015

Trijntje over haar Songfestival avontuur

Zaterdagmiddag spraken Cornald Maas en Trijntje Oosterhuis met elkaar over het Songfestival avontuur van Trijntje. Hoe ervaart ze het tot nu toe, wat vindt ze van alle commentaar op haar jurk en hoe gaat ze zich voorbereiden op haar optreden van aanstaande dinsdag? Bekijk het interview!

Lees meer
16 mei 2015

De allerlaatste Hot or Not!

We hebben, op één na, alle deelnemers gehad.

Lees meer
16 mei 2015

Trijntje gaat door naar de finale!

Volgens de pers in Wenen gaat Trijntje Oosterhuis met haar 'Walk Along' door naar de finale. In het perscentrum kan alle pers een voorspelling doen. Op dit moment denken zij dat Nederland met Trijntje Oosterhuis de finale gaat halen!

Lees meer
16 mei 2015

Songfestival-kandidaten op social media

Nu het Eurovisie Songfestival op het punt staat om los te barsten, zijn bijna alle Songfestival-kandidaten in Wenen. Via social media houden zij op ons de hoogte van hun activiteiten tijdens het #ESF15.

Lees meer
16 mei 2015

Hot or Not: Duitsland!

Tijd voor een nieuwe Hot or Not! Deze keer wordt Duitsland onder de loep genomen. Duimpje omhoog of omlaag? Stemmen kan hier!

Lees meer
15 mei 2015

Aan de Slag! vanuit Wenen

In de week van het Songfestival zendt het Radio 2-programma Aan de Slag! live uit vanuit Wenen.

Lees meer
15 mei 2015

Hot or Not: Nederland!

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer onze eigen Trijntje Oosterhuis!

Lees meer
15 mei 2015

Succesvolle tweede repetitie Trijntje

Vrijdagochtend mocht Trijntje Oosterhuis voor de tweede keer haar 'Walk Along' repeteren op het podium van het Eurovisie Songfestival. Onder het oog van de aanwezige pers in de zaal zong ze stralend haar inzending drie keer.

Lees meer
15 mei 2015

Trijntje beslist later over jurk

Trijntje had vrijdagmiddag haar tweede persconferentie na haar tweede succesvolle repetitie.

Lees meer
15 mei 2015

Hot or Not: Zwitserland!

Tijd voor een nieuwe Hot or Not! Deze keer wordt Zwitserland onder de loep genomen. Duimpje omhoog of omlaag? Stemmen kan hier!

Lees meer
15 mei 2015

Maikel gaat naar Wenen!

De winnaar van de reis naar Wenen is Maikel Maas!

Lees meer
15 mei 2015

Wat heeft vandaag voor ons in petto?

Vandaag is weer een belangrijke dag, de tweede repetitie van Trijntje Oosterhuis! Een tweede moment om dingen te testen en de puntjes op de i te zetten. Wij kunnen alvast verklappen dat de regisseur nieuwe dingen wil proberen. Wij houden je op de hoogte!

Lees meer
14 mei 2015

Do vervangt Hind in Nederlandse vakjury

Zangeres en presentatrice Do vervangt Hind in de Nederlandse vakjury tijdens het Eurovisie Songfestival.

Lees meer
14 mei 2015

Israël, Zweden en IJsland repeteren vandaag!

Vandaag start de vierde dag vol repetities. Onder andere Israël, Zweden en IJsland starten vandaag met hun eerste repetities.

Lees meer
14 mei 2015

Nederlands decor op het Eurovisie Songfestival

Het prachtige decor van het Eurovisie Songfestival in de Stadthalle in Wenen is gemaakt in Nederland. Wij spraken met Remco Hek en Antoine de Haas van 'Unbranded' over dit gigantische project.

Lees meer