Nieuws

14 mei 2015

Hot or Not: Polen

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is het de beurt aan Polen!

Lees meer
14 mei 2015

Hot or Not: Slovenie!

Tijd voor een nieuwe Hot or Not! Deze keer wordt Slovenië onder de loep genomen. Duimpje omhoog of omlaag? Stemmen kan hier!

Lees meer
13 mei 2015

Cornald Maas bespreekt de concurrentie van Trijntje Oosterhuis

Na afloop van alle repetities van de eerste halve finale bespreekt Cornald Maas de concurrentie van Trijntje Oosterhuis. Bekijk het interview hier!

Lees meer
13 mei 2015

Hot or Not: Israël

Nadav vertegenwoordigt Israël op het Eurovisie Songfestival met zijn ‘Golden Boy’. Heeft dit lied potentie voor goud? Hot or Not? Stemmen kan hier!

Lees meer
13 mei 2015

Eerste repetitie Trijntje Oosterhuis meest bekeken op YouTube

De repetitie van Trijntje Oosterhuis is op YouTube tot dusver het meest bekeken. Tot nu toe is de video die op het officiële kanaal van het Eurovisie Songfestival staat zo’n 113.000 keer bekeken.

Lees meer
13 mei 2015

Repetities tweede halve finale starten vandaag

Vandaag beginnen de repetities voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Onder andere Litouwen, Noorwegen en Portugal starten met hun eerste repetitie.

Lees meer
13 mei 2015

Presentatrices dragen maar liefst twaalf outfits

De presentatrices van het Eurovisie Songfestival dragen in totaal maar liefst twaalf outfits tijdens het grootste liedjesfestijn. Alle outfits zijn speciaal voor hen ontworpen en gemaakt.

Lees meer
13 mei 2015

Download de scorelijstjes

Tijdens het Eurovisie Songfestival kun je zelf ook weer punten uitdelen.

Lees meer
13 mei 2015

Hot or Not: Denemarken!

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is het de beurt aan Denemarken!

Lees meer
12 mei 2015

Hot or Not: IJsland!

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is het de beurt aan IJsland!

Lees meer
12 mei 2015

De jurk van Trijntje veel besproken op social media

Maandagmiddag droegen Trijntje Oosterhuis en haar backing vocals voor het eerst hun stage kleding. De jurk van Trijntje is inmiddels veelbesproken op social media...

Lees meer
12 mei 2015

De tweede repetitiedag

Vandaag staan er weer een aantal repetities op het programma! Onder andere Servië, Rusland, Denemarken en Georgië betreden vandaag het Songfestival-podium voor hun eerste repetitie.

Lees meer
12 mei 2015

Hot or Not: Zweden!

Måns Zelmerlöw vertegenwoordigt Zweden op het Eurovisie Songfestival met zijn ‘Heroes’. Hij is door het Zweedse publiek gekozen tijdens de nationale voorrondes, de ‘Melodie Festivalen’.

Lees meer
11 mei 2015

Hot or Not: Tsjechië!

Tijd voor een nieuwe Hot or Not! Deze keer wordt de debutant Tsjechië onder de loep genomen. Duimpje omhoog of omlaag? Stem hier!

Lees meer
11 mei 2015

Persconferentie Trijntje Oosterhuis

Vlak na de eerste repetitie heeft Trijntje een persconferentie gehouden vanuit de Wiener Stadthalle voor de internationale pers. Trijntje werd onder andere gevraagd of ze enige druk voelde voor haar optreden.

Lees meer
11 mei 2015

De stagekleding is gemaakt door...

Maandagmiddag heeft Trijntje met haar vier backingvocals voor het eerst gerepeteerd op het Eurovisie Songfestival-podium in Wenen. De jurk die Trijntje Oosterhuis draagt is gemaakt door Prince Charming, Tycho Boeker.

Lees meer
11 mei 2015

De eerste repetitie van Trijntje!

De eerste repetitie van Trijntje Oosterhuis op het Eurovisie Songfestival in Wenen zit erop. Bekijk het verslag en de beelden hier!

Lees meer
11 mei 2015

De eerste repetities!

Met nog een week te gaan voor het Eurovisie Songfestival losbarst zijn vandaag de eerste repetities begonnen. Onder andere Armenië, België, Finland, Estland en Macedonië werken hun eerste repetitie af.

Lees meer
11 mei 2015

Eerste repetitie Trijntje Oosterhuis!

Trijntje Oosterhuis repeteert vandaag voor het eerst in de Wiener Stadthalle voor het Eurovisie Songfestival. Daarnaast wordt vandaag de outfit onthuld waarin Trijntje haar ‘Walk Along’ zingt tijdens de eerste halve finale!

Lees meer
11 mei 2015

Hot or Not: Oostenrijk

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is het de beurt aan Oostenrijk!

Lees meer