Nieuws

13 mei 2015

Download de scorelijstjes

Tijdens het Eurovisie Songfestival kun je zelf ook weer punten uitdelen.

Lees meer
13 mei 2015

Hot or Not: Denemarken!

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is het de beurt aan Denemarken!

Lees meer
12 mei 2015

Hot or Not: IJsland!

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is het de beurt aan IJsland!

Lees meer
12 mei 2015

De jurk van Trijntje veel besproken op social media

Maandagmiddag droegen Trijntje Oosterhuis en haar backing vocals voor het eerst hun stage kleding. De jurk van Trijntje is inmiddels veelbesproken op social media...

Lees meer
12 mei 2015

De tweede repetitiedag

Vandaag staan er weer een aantal repetities op het programma! Onder andere Servië, Rusland, Denemarken en Georgië betreden vandaag het Songfestival-podium voor hun eerste repetitie.

Lees meer
12 mei 2015

Hot or Not: Zweden!

Måns Zelmerlöw vertegenwoordigt Zweden op het Eurovisie Songfestival met zijn ‘Heroes’. Hij is door het Zweedse publiek gekozen tijdens de nationale voorrondes, de ‘Melodie Festivalen’.

Lees meer
11 mei 2015

Hot or Not: Tsjechië!

Tijd voor een nieuwe Hot or Not! Deze keer wordt de debutant Tsjechië onder de loep genomen. Duimpje omhoog of omlaag? Stem hier!

Lees meer
11 mei 2015

Persconferentie Trijntje Oosterhuis

Vlak na de eerste repetitie heeft Trijntje een persconferentie gehouden vanuit de Wiener Stadthalle voor de internationale pers. Trijntje werd onder andere gevraagd of ze enige druk voelde voor haar optreden.

Lees meer
11 mei 2015

De stagekleding is gemaakt door...

Maandagmiddag heeft Trijntje met haar vier backingvocals voor het eerst gerepeteerd op het Eurovisie Songfestival-podium in Wenen. De jurk die Trijntje Oosterhuis draagt is gemaakt door Prince Charming, Tycho Boeker.

Lees meer
11 mei 2015

De eerste repetitie van Trijntje!

De eerste repetitie van Trijntje Oosterhuis op het Eurovisie Songfestival in Wenen zit erop. Bekijk het verslag en de beelden hier!

Lees meer
11 mei 2015

De eerste repetities!

Met nog een week te gaan voor het Eurovisie Songfestival losbarst zijn vandaag de eerste repetities begonnen. Onder andere Armenië, België, Finland, Estland en Macedonië werken hun eerste repetitie af.

Lees meer
11 mei 2015

Eerste repetitie Trijntje Oosterhuis!

Trijntje Oosterhuis repeteert vandaag voor het eerst in de Wiener Stadthalle voor het Eurovisie Songfestival. Daarnaast wordt vandaag de outfit onthuld waarin Trijntje haar ‘Walk Along’ zingt tijdens de eerste halve finale!

Lees meer
11 mei 2015

Hot or Not: Oostenrijk

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is het de beurt aan Oostenrijk!

Lees meer
10 mei 2015

Trijntje is in Wenen!

Zondagochtend was het dan eindelijk zover! Trijntje Oosterhuis en haar delegatie zijn rond de middag vertrokken naar Wenen, Oostenrijk.

Lees meer
10 mei 2015

Hot or Not: Georgië!

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is het de beurt aan Georgië!

Lees meer
10 mei 2015

Hot or Not: San Marino!

Tijd voor een nieuwe Hot or Not! Deze keer wordt San Marino onder de loep genomen. Duimpje omhoog of omlaag? Stem hier!

Lees meer
09 mei 2015

Hot or Not: Frankrijk

Tijd voor een nieuwe Hot or Not! Deze keer wordt de Franse inzending onder de loep genomen. Laat je mening horen!

Lees meer
09 mei 2015

Hot or Not: Griekenland

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is Griekenland aan de beurt!

Lees meer
08 mei 2015

Volg ons via social media!

Trijntje Oosterhuis vertrekt dit weekend naar Wenen! Aanstaande maandag staan de eerste repetities op het programma. Wij volgen alle activiteiten rondom Trijntje Oosterhuis en het Eurovisie Songfestival.

Lees meer
08 mei 2015

Hot or Not: Malta!

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep. Deze keer is Malta aan de beurt!

Lees meer