11 mei 2017

Vanavond: OG3NE gaat stralen op het ESF!

Na maanden lang voorbereiden is het dan nu echt zover. Vanavond zingt OG3NE ‘Lights and Shadows’, een eerbetoon aan hun ongeneeslijk zieke moeder, op het grootste podium van Europa!

Woensdagavond heeft OG3NE voor de vakjury's opgetreden en de gehele show al uitgezeten in de greenroom. Dus Lisa, Amy en Shelley weten precies wat ze te wachten staat vanavond. Hun optreden in de zogeheten ‘Jury Semi Final’ zorgde voor luid applaus in de zaal en in het perscentrum.

De sfeer in TeamOG3NE is relaxed, zelfverzekerd en vooral ontzettend enthousiast. Met het optreden in de tweede halve finale komt namelijk één van de grootste dromen van de drie zussen uit. Ze hebben energie voor tien en kunnen niet wachten om weer het podium te betreden. Maar voordat het zo ver is gaat OG3NE deze ochtend eerst even langs bij de radiostudio Bart Arens. Hij heeft namelijk nog een verrassing voor ze… Luister rond de klok van 11:30 uur naar NPO Radio 2, want dan schuift OG3NE even aan in het programma.

Daarna is het alweer tijd om naar de venue te gaan voor de allerlaatste generale repetitie en dan kan het lange wachten beginnen. De meiden nemen luchtbedjes en pantoffels mee om het wachten in de kleedkamer zo comfortabel mogelijk te maken.

OG3NE treedt vanavond op als zesde in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Volg TeamOG3NE achter de schermen via Instagram Stories: songfestival.avrotros en kijk vanavond om 21:00 uur naar het Eurovisie Songfestival bij AVROTROS op NPO1!